Arjan Postma

speaker-announcement-arjan-postma1

Arjan Postma heeft in korte tijd de harten van natuurliefhebbers veroverd. Je kunt hem herkennen van televisie, want in samenwerking met Humberto Tan presenteerde hij het programma ‘Het Zijn Net Mensen’ op RTL 4.  Daarnaast verschenen van zijn hand boeken als Buiten!, Buiten met je hond en Buiten gebeurt het.

Hij weet als boswachter met zijn levendige manier van vertellen de natuur dichtbij te brengen. Zijn verhalen verrassen niet alleen de beginnende natuurliefhebber, maar zelfs de meest ervaren natuurdeskundige. Deze dag zal hij ons vertellen over de omstreden zin en onzin van het reguleren van de veranderende ecologie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s