Dick Swaab

De tweede aankondiging van de spreker van het lustrum op 21 september is niemand minder dan Prof. Dr. Dick Swaab! Hij werd wereldberoemd met zijn werk over sekseverschillen in de hersenen en zijn boek ‘Wij Zijn Ons Brein’. Naast een grote naam in de wetenschap is hij tevens beroemdste neurobioloog van Nederland en omstreken.

Tegenwoordig ligt de focus erg op de vraag: hoe worden we gezond oud? In deze trant zal prof. dr. Swaab ons alles vertellen over hoe we de ziekte van Alzheimer zo lang mogelijk kunnen uitstellen. Poster Dick Swaab klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s