Programma

Op 21 september 2019 zal de gehele dag in het teken staan van het honderdjarige bestaan van de studievereniging Groninger Biologen Club (nu onder de naam GLV Idun). Deze gezellige studievereniging bestaat maar liefst één eeuw lang en dit wordt natuurlijk groots gevierd! Het dagprogramma, diner en het eindfeest zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Iedereen is van harte welkom om het honderdjarige bestaan te komen vieren! 

PROGRAMMA

  • 10:00   Opening en ontvangst met koffie en thee op De Biotoop.
  • 10:30-16:00   Een uitgebreide lunch, grote sprekers in verschillende zalen, rondleidingen in de Biotoop en in de Linnaeusborg (nieuwe faculteit biologie) een flinke dosis nostalgie.
  • 16:00-18:00   Borrel met een gevarieerd muziekprogramma.
  • 18:00-23:30   Start van het avondprogramma in ’t Feithhuis in de Groninger binnenstad. Hier vindt een luxe, all-inclusive diner plaats met aansluiteind een spetterend eindfeest.

    BLOKKENSCHEMABlokkenschema Lustrum 2019

Het dagprogramma zal plaatsvinden op het voormalige faculteitsgebouw in Haren (De Biotoop) en het avondprogramma in de binnenstad (Stadscafé Restaurant ’t Feithhuis in Groningen). Naast een lekkere lunch op De Biotoop kunt u de hele dag natuurlijk bij ons terecht voor koffie, thee en fris. Hapjes en drankjes zullen ook aanwezig zijn. Als afsluiting wordt er een luxe, all-inclusive diner en avondprogramma georganiseerd in ’t Feithhuis en mondt de viering GBC 100 jaar daar uiteindelijk uit in een spetterend eindfeest. Kortom, een volledig verzorgde dag boordevol herinneringen en activiteiten met uw oud-studiegenoten en vrienden. 

Kosten

  • Passe-partout: €54,50 (een geheel verzorgde dag met toegang tot zowel De Biotoop en ’t Feithhuis)
  • Entree dagprogramma: €15,00 (inclusief een uitgebreide lunch, koffie, thee, sprekers en activiteiten op De Biotoop).
  • Entree avondprogramma: €39,50 (inclusief een luxe, all-inclusive diner en spetterend, all-inclusive eindfeest in ’t Feithhuis)

NB: Kinderen t/m 12 jaar hebben de gehele dag gratis toegang.
Als u met kinderen met het OV reist, reizen kinderen van 4 t/m 12 jaar gratis mee onder begeleiding en kinderen t/m 4 jaar mogen ook gratis reizen. 

KOOP HIER UW TICKET: AANMELDEN

Wij hopen jullie in groten getale te mogen ontvangen.

Graag tot ziens op 21 september 2019!

Commissie GBC 100 jaar

AANMELDEN

PRAKTISCHE INFORMATIE